More Website Templates at TemplateMonster.com!
Rosetta PharmamateKey for Pharmaceuticals to success

 
Provide best solution Strictly enforce Ethics compliance
Bring most Accurate, Qualified, Efficient and Valuable service

 



Rosetta Pharmamate to be the key for Pharmaceuticals to Professional Area and Head for Success

 


Functional Space/Instruments

Rosetta 是一 1346㎡GLP 擁有LC/MS/MS液相層析質譜儀 兩套 API4000 和三套 Micromass Quattro Ultima 的生物分析優良實驗室。




廣泛的生物分析方法和技術,用以支援藥物開發。




確保檢測已經通過所有參數確效的在線性,特異性,準確性和穩定性。

 

Clinical Site


Rosetta 位於雙和醫院擁有22床的標準優良臨床試驗場所,能夠承接BA/BE 及早期臨床試驗。

 


 

在景美醫院有12床的臨床研究設施,並且也有能容納24位受試者的研究空間。

 


Animal Facility

 

Rosetta動物中心提供了適當的動物研究系統。 為了確保研究的品質,所有的動物都被飼養和操作在乾淨的區域(IVC和BSC)中。

 


 

 

 

 

中央監控系統自動記錄溫濕度,監控環境在合格範圍並維持其穩定性。

由專業和與合格的人員進行動物研究試驗。